اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

امیر صباحی‌فرد: پیشرفت‌های حوزه پدافند هوایی خارج از تصور همگان است

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروی پدافند هوایی با پشتوانه مردم و هدایت فرماندهی معظم کل قوا همواره در حال پیشرفت است و مثل همیشه دشمنان را مایوس خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش صبح شنبه در مراسم تجدید میثاق فرماندهان و کارکنان این نیروی با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، با تاکید بر آمادگی کامل نیروهای مسلح برای دفاع از کشور، خاطرنشان کرد: فرزندان ملت ایران در نیروهای مسلح تا آخرین قطره خون پای آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.

 

وی همچنین با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه پدافند اظهار کرد: در سالهای گذشته حوزه پدافند هوایی پیشرفت های بسیاری داشته و قطار پدافند هوایی در ریل پیشرفت قرار گرفته و در گام دوم انقلاب شگفتانه‌های بسیار زیادی را ارائه خواهد کرد که باعث دلگرمی دوستان و بیم و هراس دشمنان خواهد شد.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در ادامه به رونمایی از سامانه باور ۳۷۳ طی روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: سامانه موشکی برد بلند و استراتژیک باور ۳۷۳ دارای مزیت های فراونی است که تنها چند کشور محدود توان تولید آن را دارند. بومی بودن این سامانه یکی دیگر از ویژگی های آن است که می تواند متناسب با شرایط ایران و در هر شرایط آب و هوایی عملیاتی شده و متناسب با تهدیدات از آن بهره برد.

 

وی تاکید کرد: سامانه برد متوسط ۱۵ خرداد یکی دیگر از سامانه های پدافند هوایی کشور است که رونمایی و عملیاتی شد. این سامانه نیز می‌تواند با اهداف مختلف درگیر و آنها را منهدم کند. همچنین در چند روز گذشته سامانه راداری فلق با برد ۴۰۰ کیلومتر رونمایی شد. همه این توانمندی ها نشان می‌دهد که فرزندان انقلاب اسلامی توان طراحی و ساخت انبوه سامانه های فرماندهی و کنترل و تولید انواع تجهیزات دفاعی و دفاع سایبری را دارند که پایداری در صحنه نبرد را برای ما به همراه داشته است.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش پیشرفت های حوزه پدافند هوایی را خارج از تصور همگان دانست و گفت: در حوزه پدافندی بسیار جلوتر از برنامه های پیش بینی شده هستیم. در حوزه پهپاد، پدافند در حال تبدیل شدن به قطب قدرت پهپادی کشور است و ما مجهز به انواع پهپادها و کوادکوپتر با قابلیت گوناگون هستیم.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروی پدافند هوایی با پشتوانه مردم و هدایت فرماندهی معظم کل قوا همواره در حال پیشرفت است و مثل همیشه دشمنان را مایوس خواهد کرد.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار